Hvad tilbyder viAlmindelige behandlinger

Vi udfører selvfølgelig alle former for almindelige tandbehandlinger som tandeftersyn, forebyggende behandling, tandrensning, parodontosebehandling, plastfyldning samt rodbehandling.

 

Protetik

Vi laver kroner, broer samt hel- og delproteser.


Kirurgiske behandlinger

Vi tilbyder en lang række kirurgiske tandbehandlinger. Her kan bla. nævnes tandudtrækning, implantatbehandling (læs evt. mere om dette nederst på denne side), knogletransplantation samt parodontoseoperationer.
 

Kosmetiske behandlinger

Er du træt af dine tænders udseende kan man ved lette behandlinger forbedre dette.
Vi tilbyder foreksempel tandblegning med det nyeste udstyr (læs evt. mere om dette nederst på denne side) samt tandfacader og tandsmykker.

 

Moderne undersøgelsesudstyr

Udover digital røntgen kan vi nu, som få danske klinikker i Danmark, tilbyde CT-scanning. 
CT-scanning er en 3 dimensionel teknologi hvor man opnår præcise billeder som giver en nøjagtig diagnostik og dermed sikker behandling. 3-D scanning anvendes især ved tandimplantatbehandlinger.

 

 

........................................................................................

 

Hvad er tandimplantater?

Hvis du mangler en eller flere tænder, kan tandimplantater være den rette løsning for dig. Et tandimplantat er det tætteste man kan komme på en naturlig tand og man kan sjældent hverken mærke eller se forskel. Med tandimplantater kan du tygge alt, uden at være bange for at noget vipper eller går i stykker. Fyldige tandproteser med gane, behøver ikke længere være løsningen på tandmangel, istedet kan faste tænder hele livet gælde for alle.
 
Selve implantatbehandlingen foregår under lokal bedøvelse, så du mærker ingenting. Faktisk er implantatbehandling meget sjældent forbundet med eftersmerter og ubehag.
 
Her på klinikken kan vi tilbyde dig tandimplantater og vi har ekspertisen samt erfaringen på det specialområde . Siden 1995 er der blevet udført implantatbehandlinger på klinikken og idag er der rigtig mange som får det gjort.
 
Der sker en konstant udvikling indenfor tandimplantater, det er også derfor at vi med jævne mellemrum deltager i efteruddannende kurser i ind- og udland, så vores viden hele tiden er up-to-date.
 
Med andre ord behøver du ikke at skulle køre langt efter at få implantatbehandling som typisk også vil være en mere kostelig affære, når det sendes ”ud af huset” . Her på klinikken, varetager vi behandlingen fra start til slut og det til en farvorabel pris.

Tandblegning?

Få et hvidere og pænere smil!
Klinikhuset tilbyder nu det effektive og gennemtestet ZOOM! tandblegning, kendt fra EXTREME MAKEOVER. Få tænderne op til 14 nuancer lysere på klinikken for kun 3500 kr. (både over- og undermund)
I prisen er specielle blegeskinner inkluderet så man selv kan vedligeholde blegningen i årene fremover for få penge.
 
Mange får misfarvninger af deres tænderne som for nogle kan være så generende at de undlader at smile. Dem anbefaler vi altid at overveje en tandblegning. Misfarvning af tænder kan skyldes typisk aflejringer på tandoverfladen af farvestoffer fra mad og drikkevarer som kaffe, te og rødvin, men også visse former for medicin kan give misfarvninger.
 
Der er i dag mange forskellige muligheder for at blege tænderne. Vi anbefaler, at tandblegning kun sker efter samråd med en tandlæge eller tandplejer. Kontakt os for en konsultation, hvor du kan høre mere om mulighederne for tandblegning.