VestJyskImplantatCenter
                                           
       Pris 1 stk. tandimplantat m. krone og abutment :  14.500 kr  (excl 3D røntgenscanning, 1.500,00 kr, excl knogleopbygning)

 
Tandlæge&Implantolog, MsC Martin Kjærgaard har over 10 års erfaring med tandimplantat behandlinger. De udføres på ugebasis på klinikken, både simple som større indgreb når det er nødvendigt. Lad os nu være ærlige, behandling med tandimplantater kan virke meget angstprovokerende for dig som patient. Men virkeligheden er en helt anden. Her på klinikken kan tandimplantat behandling udføres med langt mindre indgreb end for eksempel en tandudtrækning. Klinikken råder over avanceret 3D teknologi som gør det mere sikker, mere skånsomt og med kortere behandlingstid.
Før en behandling overhovedet skal udføres, foretages en scanning af kæbe og tænder ved hjælp af en 3D røntgen-scanner og en 3D tand-scanner. Dette giver en nøjagtig kopi af netop dine tænder og kæbe, som så lagres på en computer. Et softwareprogram anvendes til at planlægge implantatet eksakte position, med andre ord er hele behandling stort set planglagt til mindste deltaje før den udføres.  Derefter sender computeren så planlægnings-filen videre til en 3D printer som fremstiller en så kaldt guideskinne. Denne guideskinne gør det muligt at placere implantatet i kæben præcis som planlagt på computeren og dette ved et minimalt indgreb igennem en lille åbning i tandkødet. Det betyder i sidste ende for dig, en mere sikker og mere behagelig oplevelse.
Hele behandlingen, fra start til slut, varetages af tandlæge Martin Kjærgaard 

Tandscanner :             
                           

3D Røntgen scanner

                                              

  
Eksempel på en guideskinne til at indsætte 2 tand-implantater