Forebyggelse

Regelmæssigt tandeftersyn er en forudsætningen for effektiv forebyggelse. Således er det muligt at kontrollere og følge op på dine tænders tilstand og sikre et godt vedligehold.

Ved almindeligt tandeftersyn hører vi først og fremmest hvordan det gået med dine tænder, vi undersøger og laver opfølgning samt lægger en behandlingsplan hvis nødvendigt. Det er vigtigt du får en god rådgivning i mundhygiejne og kostvaner, samt instruktion i korrekt tandbørstning. Sådan kan vi sammen bedst forebygge sygdomme i dine tænder og tandkød.

Som hovedregel anbefales det, at du som minimum får lavet et eftersyn en gang om året. Hvad dit behov præcist er, vil tandlægen fortælle dig om ved næste besøg.
Ofte er en tandrensning også nødvendig og foretages som regel sammen med tandeftersynet. Dette gøres fordi det kan svært, at holde bakterier (plak) helt væk fra munden, kun ved hjælp af almindelig tandbørstning. Det plak som ikke fjernes når man børster tænder, forkalkes og bliver til tandsten. Tandsten har en meget ru overflade, og giver derfor yderligere grobund for bakteriebelægninger.

Krus hos Tandlægehuset Ågade

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker at booke en tid,
er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.