Martin Kjærgaard

Tandlæge
Cand.odont. 2005, Århus Universitet
MSc Imp. 2016, Wolfgang Goethe University, Frankfurt 
Medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi 
Medlem af Jysk Implantat Forum 

Martin kommer fra Lemvig og er uddannet fra Århus Tandlægeskole. Martin har ud over almindelig tandpleje særlig fokus på rekonstruktioner af nedslidte tandsæt og kosmetisk tandbehandling. Desuden har Martin stor erfaring (over 10 år) med generel kirurgi og i særdeleshed tandimplantater. Martin har gennemført både et certificeringskursus (varighed 1 år) og en egentlig efteruddannelse i implantologi (Master of Implantology), begge fra Wolfgang Goethe Universitet i Frankfurt, Tyskland.
Desuden har Martin være med til at starte Tandlægevagten op i Holstero og hvor han arbejdede i 5 år.

Hent CV. Klik her.

 

Niels Kjærgaard

Tandlæge
Cand.odont. 1970

Niels kommer fra Lemvig og uddannet som tandlæge fra Århus Tandlægeskole. Niels har over 30 års erfaring som tandlæge og stort set prøvet alt inden for tandlægefaget. Niels er særlig god og effektiv til at håndtere akutte situationer, som tandpine, tandfrakturer m.m. 
Niels har også stor ekspertise i protesebehandlinger. 

Ulla Falsig

Tandlæge
Cand.odont. 1982

Ulla kommer fra Ringkøbing og er uddannet fra Århus Tandlægeskole. Har i 10 år drevet egen tandlægepraksis i Lemvig sammen med sin mand. Ulla har mange års erfaring som tandlæge og særlig god til patienter med tandlægeangst. Derudover beskæftiger Ulla sig med kosmetiske plastfyldninger. 

Kirsten Hviid

Tandlæge
Cand.odont. 2009

Kirsten kommer fra Vejrum, nær Struer. Kirsten er uddannet fra Århus Tandlægeskole og har arbejdet både i børne – og voksentandplejen. Kirsten har udover almindelig tandpleje særlig fokusområde på kosmetiske plastfyldninger og rekonstruktioner.

Lærke Svejgaard Bill

Tandplejer
Professionsbachelor 2014

Lærke kommer fra Uglev, Thyholm. Lærke har som tandplejer fokus på tandeftersyn og forebyggelse. Lærkes særlige kompetence er diagnosticering, behandling og forebyggelse af paradentose.

Janni Sørensen

Klinikassistent

Helle B. Lauridsen

Klinikassistent

Lykke H. Lauridsen

Klinikassistent

Anette Jakobsen

Klinikassistent


Renata Kjærgaard

Klinik-Administrator