Tandlægeskræk

Vi kommer ikke uden om. Det at gå til tandlæge kan for mange være en utryg og angstprovokerende situation. At være nervøs er helt almindeligt og noget som vi møder dagligt. Derfor er vi hos Tandlægehuset Ågade meget fokuseret og forberedte på at give dig en så behagelig og tryg oplevelse som muligt.

Der er mange årsager til at man kan være bange for at komme til tandlæge. Angsten for smerter, ubehagelige lyde, magtesløsheden, tidligere dårlig oplevelse hos tandlægen osv. VI kan blive ved. Som sagt er årsagerne mange, men løsningen findes ofte med samme udgangspunkt. God tid og tillid er fundamentet i at opbygge et godt og trygt forhold til din tandlæge. Det er vi særlig opmærksomme på hos TandlægeHuset Ågade, men det er vigtigt at du som patient er ærlig og fortæller om din angst. På den måde kan vi bedst tage de særlige hensyn til dig.

Alle på klinikken, både klinikassistenter, tandplejere og tandlæger vil gøre alt for at du kan føle dig tryg under dit besøg. Vi har fuld forståelse for og er meget bevidste om, at blot det at møde op til en konsultation eller behandling kan være et kæmpe skridt. Så vi står klar til at hjælpe, vejlede og tage de nødvendige hensyn, således vi kan opbygge et godt og trygt forhold og du kan overvinde din tandlægeskræk. Det er altid første mål.

Det vigtigste du kan gøre, er at være åben om din tandlægeskræk og fortæller os herom; hvordan du oplever det, hvordan det er opstået osv. På den måde kan tandlægen sætte den nødvendige tid af og sørge for, at du får en tryg og god oplevelse.

Tandlægeangst

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker at booke en tid,
er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.